Dokumentera barnens liv

Nu för tiden så är det enklare att kunna dokumentera barnens liv med sin mobiltelefon. Mobilen är för det mesta med och vi kan få än den roliga bilden efter den andra. Se dock till att göra back-up på din mobil så du inte tappar alla bilder om du skulle tappa telefonen eller den skulle gå sönder.

För varje år som går så blir det nya roliga bilder som man kan titta på. Något som kan vara populärt är att göra fotoböcker för varje år som går. Ett annat alternativ kan vara att göra kalendrar som man ger bort i present till mor- och farföräldrar. Ja klart att andra också kanske vill ha en kalender med bilder på era barn. Det måste vara den bästa julklappen en mormor eller farmor kan få med bilder på barnbarnet för varje månad under hela året.

Vi har gjort er uppmärksamma på att ni måste ta back-up på er telefon så ni inte mister alla bilder som ni tar. Ett alternativ kan vara att koppla sin telefon till en dator och föra över alla bilder på en extern hårddisk. Då har ni säkrat upp ännu mer. Back-up på telefon och bilder lagrade på en extern hårddisk är det allra bästa.