Välj ett tema till barnkalaset

2836111-birthday-party

Förr i tiden var temat för ett barnkalas helt enkelt barnkalas. Idag har vi utvecklat konceptet lite grann och gjort det mer spännande både för barn och vuxna.

Att välja ett tema inför barnkalaset är väldigt roligt, eftersom födelsedagsbarnet får chans att uttrycka sin egen personlighet eller ett särskilt intresse i festen. Ett tema kan i stort sett se ut hur som helst. Populära val är till exempel den senaste favoritfilmen, en sagovärld ur en bok eller kanske ett visst idrottslag.

Hur gör man då för att ordna ett helt barnkalas enligt samma tema? Jo, besök experten så ser du snart att möjligheterna är oändliga. Allra bäst är det om ni lyckas överraska barnen. Vart de än vänder blicken upptäcker de något som relaterar till temat. På ballongerna som finns utspridda runtom i huset och på tallrikarna som tårtan serveras på kan de finna huvudkaraktärerna ut temafilmen. Om ni någon gång under kvällen delar ut kalaspåsar kan ni fylla dem med godis och småsaker som barnets idoler kunde ha haft.

Något relativt nytt som har blivit otroligt populärt är att till och med baka själva tårtan enligt festens tema. Genom att införskaffa speciella tårtblad kan ni lägga till otroligt detaljerade och vackra bilder. Självklart är de helt ätbara och ger ingen eftersmak till den mumsiga tårtan. Populära tårtbilder just nu är figurer ur storfilmen Frost, den återupplivade klassikern Star Wars och en rad andra populära filmer, böcker och serier.