Sköna och svängiga aktiviteter

Det gäller att hitta aktiviteter som man tycker om och känner att man gärna vill hålla på med. Vissa har sport som stort intresse och tycker om fotboll, ishockey eller annan lagsport. För er som har barn som inte har ett sportintresse så kan det vara kul att hitta sköna och svängiga aktiviteter som exempelvis dans som kan passa för den yngre generationen.

Har ni barn och ungdomar i åldern 8 till 14 år så kan vi rekommendera Bliss dansskola som finns på flertalet orter i Sverige. Med duktiga instruktörer så får man lära sig olika koreografier inom streetdance, disco, cheer och show. Förutom att lära dig olika dansstilar så får du hänga med ett gäng sköna personer som har dans som ett stort intresse. Det finns alltid de senaste koreografierna upplagda på deras sajt där du hemmavid kan öva för att bli så bra som man bara kan.

Om det finns ett dansintresse hos familjens barn och ungdomar mellan 8 och 14 år så tycker vi detta är ett fantastiskt sätt att få lära sig mer och utveckla sig. Både som människa och som dansare. Självklart så kommer det tillfällen att få visa upp vad man lärt sig under en termin. På våren så sker en vårshow som få kommer att glömma och som avslutning på höstterminen så kan man bjuda in sin familj och sina vänner till en avslutning i danssalen. Ta tillfället i akt och prova på om detta kan vara något att aktivera sig med.