Planera skoj för barnen

Charming girl

Vi alla har säkerligen många glada minnen ifrån vår barndom. Så det är inte så märkligt att när vi blir vuxna och det är vår tur att planera nöjen för barn så gör vi ibland liknande saker till det vi gjorde.

Barnkalas

Ett kalas är alltid en rolig idé och uppskattas ofta av barn. Oavsett om man har ett tema på kalaset eller om det är för att någon ska firas. När det kommer till att ordna ett kalas för barn så kan det vara värt att verkligen slå stort. Passa på att bjuda på pizza, varmkorv, milkshakes, godis och dricka. Låt barnen få se någon häftig film eller vad sägs att låta barnen, om de är av rätt ålder, ett LAN.

Boda Borg

Boda borg och ett perfekt ställe att ta barnen och låta dem få uppleva ett litet äventyr i stil med Fångarna på Fortet. Boda Borg erbjuder nämligen ett stort utbud av olika pusselrum med diverse olika uppgifter.

Filmkväll

Det är sällan något kan slå den mysiga känslan av att ha en filmkväll med barnen. Poppa popcorn, häll upp dricka och sedan sätta sig ner och mysa medans en härlig, rolig eller spännande film rullar på.