Hitta bra presenter till barn upp till 12 år

Att hitta en bra present till ett barn under 12 år är en djungel. Utbudet är stort och det är oftast lättare att hitta något online istället för i en butik.

Att åka runt till flera butiker och ändå inte hitta något bra kan både vara jobbigt och tidskrävande. Istället kan du kolla på flera sidor online och enklare hitta det du söker. Du kan dessutom lättare hitta någon online butik som har extrapris.

Börja med att fundera ut något som du redan vet att barnet gillar. Är det sagor, bilar, pyssel kan du utgå från det för att hitta något som barnet kommer tycka om. Är du osäker på vad barnet gillar kan du istället hitta något som uppmuntrar barnet att använda sin fantasi, genom att själv få tänka ut hur olika saker kan användas till lek.

Du kan också uppmuntra barnet att använda sin fantasi genom olika typer av pyssel. Kanske ett pyssel som barnet kan sitta med själv eller något ni kan göra tillsammans för att spendera tid ihop. Det finns dessutom pyssel i olika svårighetsgrader, så ta en som passar till barnets ålder! Eller ett mer avancerat om en vuxen också ska hjälpa till.