Gardera för höstrusket

Skolan har precis börjat och livet börjar gå in i normala rutiner igen. Efter ett långt och härligt sommarlov så gäller det att gardera för höstrusket som vi vet kan komma. Det gäller att man klär sig efter den väderlek som är ute.

Klädd för olika väderlekar

Sommar är en härlig tid då vi inte behöver klä oss speciellt för det vädret. Hösten kräver mer då det blir automatiskt kallare och något ruggigare. Visst det kan bli fina och sköna höstdagar också men det mer sällsynt mellan de varma dagarna. Det gäller att vara förberedd med allt vad det innebär med för barnens skolgång och fritidsaktiviteter.

Kläder för olika aktiviteter

Finns det ett sportintresse så är behovet stort av kläder och utrustning för detta också. Det gäller att planera så allt finns tillgängligt innan man börjar skolan och alla de aktiviteter som följer med hösten. Beroende på åldern så kan det finnas fördelar att köpa kläder som tål mycket slitage. Lek och stök utomhus gör att kläderna får vara med om en hel del.

Sköna plagg inomhus

Det kan också behövas sköna plagg för inomhusbruk. Det kan fungera med mjukisbyxor som passar för de flesta. Det kan vara skönt att efter en skoldag eller träning få komma hem slinka i ett par mysiga byxor och få ta det lite lugnt en stund innan man gör sina läxor. T-shirt eller liknande är också något som är skönt att bara dra på sig.