Festliga tillfällen för barnen

Det finns flera festliga tillfällen för barnen förutom deras egna födelsedagar. Självklart så är denna höjdpunkten på året då man blivit ett år äldre och man blir uppvaktad med tårta och presenter på morgon, för att avsluta med ett kalas med sina vänner inbjudna.

Midsommar

Denna helg kan absolut göras till en högtid som passar för barnen, det är sommarlov och förhoppningsvis bra väder så tillsammans så kan ni göra detta till en skön helg med god mat och att klä en midsommarstång kan bli hur skoj som helst. Släpp prestigen bara så kommer detta att bli en av de finaste midsommarstänger ni sett.

Halloween

Allhelgonahelgen som vi vanligtvis brukar kalla den är numer Halloween för hela eller i alla fall stora delar av svenska befolkningen. Här är det bus eller godis som gäller och gärna utklädnad som spökar till det i grannskapet. Att anordna en riktig halloweenfest med utskurna pumpor och dekoration i Svart och orange.

Påsk

Påsken påminner mycket om Halloween eller tvärtom kanske. Här klär vi ute de små liven till påskkärringar som ringer på hos folk för att få lite godis. Det pratas om Blåkulla och alla häxor som åker dit. Självklart så kan man anordna en riktig påskfest för dy yngre gardet i familjen där kanske alla klär ut sig till påskkärringar.